Altijd alles zien met een beveiligingscamera systeem op maat.

Camerabeveiliging middels een camerasysteem is een goede optie voor de beveiliging van uw pand. Het schrikt af en verhoogt de pakkans bij diefstal of inbraak. Wij adviseren u graag om hierin de juiste betaalbare keuzes in de verschillende soorten HD en IP bewakingscamera's te maken.

Camerabeveiliging voor uw situatie

Voordat de bewakingscamera's bij u worden geïnstalleerd, vindt er een gesprek plaats met één van onze beveiligingsadviseurs. Tijdens dit gesprek worden inbraakgevoelige punten van uw pand geïnventariseerd en overlegd waar de beveiligingscamera's het best geplaatst kunnen worden voor uw situatie.

Camerabeelden live via de app bekijken

Via de app op uw smartphone of tablet kunt u de beveiligingscamera's snel en eenvoudig bedienen. Waar u ook bent, kunt u live de beelden op het internet terug kijken. Ook kunt u instellen dat u een e-mail of pushbericht krijgt als een beveiligingscamera een beweging constateert.

Eventjes extra ogen met een tijdelijke camerabeveiliging

Voor verschillende situaties kunnen wij tijdelijke (discrete) HD beveiligingscamera’s plaatsen. Deze bewakingscamera’s worden in overleg met u geplaatst, zonder dat deze opvallen in de omgeving.

Op elke plek de omgeving in de gaten houden

Heeft u tijdelijke beveiliging nodig voor uw bouwterrein of (leegstand) vastgoed? BINK heeft haar eigen mobiele cameramast.
Deze kan op elke plek binnen en buiten (tijdelijk) geplaatst worden om de omgeving in de gaten te houden. De beelden worden in full HD opgeslagen en kan live bekeken worden.

ONZE LEVERANCIERS

Als beveiligingsinstallateur werken we graag met een aantal vaste en betrouwbare partners voor kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Hieronder een opsomming van de verschillende leveranciers voor camerasystemen, op basis van discipline. Slechts de hoofdleveranciers zijn weergegeven wat overigens niet uitsluit dat we in sommige situaties ook gebruik maken van andere leveranciers dan onderstaand vermeld:

- IDIS,
- Dahua,
- Hikvision,
- Honeywell,
- My Guard,
- Smart SD,
- Adi,
- Eagle eye,

www.idisglobal.solutions
www.dahuasecurity.com/nl
www.hikvision.com/europe
www.security.honeywell.com/nl
www.myguard.nu
www.smartsd.com
www.adiglobal.nl
www.een.com/nl

Klant aan het woord

"BINK Groep kent eenzelfde DNA als wij: kwalitatief, klantgericht en persoonlijk"

QNP, dé ICT-partner in West-Brabant opende begin dit jaar een gloednieuw vooruitstrevend bedrijfspand in Breda. Eén van de belangrijkste doelstelling van de QNP-nieuwbouw was een zo energiezuinig mogelijk pand te realiseren. Aan ons de eer om de elektrotechniek, beveiliging en zonne-energie te verzorgen. Henry de Bruijn, Algemeen directeur QNP: "BINK Groep kent eenzelfde DNA als wij: kwalitatief, klantgericht en persoonlijk."

Voordelen van bink beveiliging

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Neem vrijblijvend contact op of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkbeveiliging.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiecamera.png