CCV erkend Beveiligingsbedrijf ons specialisme

Hiermede leveren wij kwaliteit van uw installaties

Kwaliteit van de beveiligingssystemen wordt aangetoond door de erkenning van het beveiligingsbedrijf. Wij hebben deze erkenningen voor de diverse installaties waarmede we jaarlijks aantonen dat de projecten aan de juiste kwaliteit voldoen en u er zeker van bent dat u aan het juiste adres bent bij Bink Beveiliging.

CCV erkend Installatiebedrijf Brandmeldinstallaties

Jaarlijks worden onze aangebrachte installaties middels een audit getoetst of deze voldoen aan de geldende eisen. Wij dienen hiervoor het gehele project de juiste stappen te volgen en tonen reeds diverse jaren aan dat wij met trots deze erkenning mogen voeren. KIWA verzorgt jaarlijks onze audits.

CCV erkend Onderhoudsbedrijf Brandmeldinstallaties

De opgeleverde brandmeld-ontruimingsalarminstallaties dienen jaarlijks onderhouden te worden volgens de geldende regelgeving NEN2535+NEN2575. Wij dienen hiervoor het gehele project de juiste stappen te volgen en tonen reeds diverse jaren aan dat wij met trots deze erkenning mogen voeren. KIWA verzorgt jaarlijks onze audits.

CCV erkend Branddetectiebedrijf

Sinds begin 2020 hebben wij deze erkenning behaald en verzorgen het complete traject vanaf ontwerp, PVE, enginering, uitvoering, onderhoud en beheer. Als erkend dienstverlener ontzorgen wij u hiermede compleet in het project welke u wenst te laten verzorgen. KIWA verzorgt jaarlijks onze audits.       

CCV erkend BORG Beveiligingsbedrijf

Als erkend BORG Beveiligingsbedrijf verzorgen wij het complete traject volgens de VRKI vanaf ontwerp, PVE, beveiligingsplan, prijsopgave, uitvoering, oplevering en het jaarlijks onderhoud. Bij oplevering voorzien wij u van een BORG Alarminstallatie Opleveringsbewijs of Certificaat. Tevens kunnen wij bestaande systemen overnemen en zorg dragen voor een verlening of nieuwe uitgifte mits alles voldoet.

Bespreek het met één van onze adviseurs!

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkbeveiliging.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.