Inbraakbeveiliging werkt preventief en verhoogt de pakkans

Met een goede inbraakbeveiliging is het veilig wonen en werken: Het is bewezen dat een inbreker 's nachts een woning kiest die niet beveiligd is, boven een woning die wel beveiligd is. Het is ook bewezen dat een inbreker die opgeschrikt wordt door de sirene van uw inbraakbeveiliging zich sneller uit de voeten maakt. De tijd die hij neemt om uw woning binnen te komen en te doorzoeken heeft hij niet meer. Hij zal dus sneller uw woning verlaten en het voor gezien houden.

Inbraakbeveiliging voor uw situatie

Voordat het inbraakbeveiligingssysteem bij u kan worden geïnstalleerd, vindt er een gesprek plaats met één van onze beveiligingsadviseurs. Tijdens dit gesprek worden inbraakgevoelige punten zoals alle ramen en deuren van uw pand geïnventariseerd en overlegd waar het best de componenten geplaatst kunnen worden voor uw situatie.

Bedraad of draadloos alarm systeem

Een alarmsysteem is onmisbaar bij het goed beveiligen van bijv. alle ramen van uw woning of bedrijfspand. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen met specifieke doeleinden. Mocht het niet mogelijk zijn alles bedraad aan te sluiten, dan kunt uw er voor kiezen om dit draadloos te doen.Vraag het één van onze adviseurs wat de mogelijkheden voor u zijn.

vrki

De VRKI staat voor het Verbeterde Risicoklasse Indeling en is een instrument om het inbraakrisico van woningen en bedrijfsgebouwen te bepalen en passende beveiligingsmaatregelingen te kiezen. Wij zijn een gecertificeerd beveiligingsbedrijf en ontwerpen, leveren op en onderhouden inbraakbeveiliging conform de VRKI en kunnen een certificaat uitgeven. Een certificaat geeft de verzekeraar en de klant een kwaliteitsgarantie om er zeker van te zijn dat de inbraakbeveiliging op een voor hen acceptabele niveau bevindt. De VRKI speelt een belangrijke rol bij het opleveren en onderhouden van beveiligingssystemen.

Onze leveranciers

Als beveiligingsinstallateur werken we graag met een aantal vaste en betrouwbare partners voor kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Hieronder een opsomming van de verschillende leveranciers van inbraakbeveiliging, op basis van discipline. Slechts de hoofdleveranciers zijn weergegeven wat overigens niet uitsluit dat we in sommige situaties ook gebruik maken van andere leveranciers dan onderstaand vermeld:

- Aras Security,
- ADI gardiner,
- UTC Fire & Security,
www.aras.nl
www.adi-gardiner.nl
www.gesecurity.nl

Voordelen van bink beveiliging

Surveillance via verschillende kanalen

Makkelijk te bedienen vanaf uw telefoon

Snelle service en continuïteit

Wij bieden u een comfort en veiligheid

Wij staan 24/7 voor u klaar!

Wij hebben een passie voor beveiliging

Bespreek het met één van onze adviseurs!

076-599 17 00

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkbeveiliging.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.