Ik wil
mijn werkplek
beveiligen

Op zoek naar een veilige omgeving voor jou en je collega's, klanten of cliënten? Of de bescherming van de materialen en continuïteit in je bedrijf? Wij helpen je graag en inventariseren de gevoelige punten van jouw werkplek op het gebied van veiligheid. Zo is het personeel en de inboedel goed beveiligd!

Altijd alles zien met een camerasysteem op maat

Wanneer je niet aan het werk bent, maar wel een oogje in het zeil wilt houden op de werkvloer of rondom jouw pand, biedt een camerabewakingssysteem de uitkomst! Zo kun je altijd zien of alles nog in orde is op kantoor, in de fabriek of met jouw personeel. Met onze CCTV camerasystemen kun je: 

 • Vaste beelden instellen of op afstand het beeld besturen. 
 • Live beelden en opgeslagen beelden bekijken. 
 • Kiezen tussen verschillende systemen, het aantal camera's en opstellingen. 
 • Een compleet overzicht krijgen van jouw werkplek!

BINK Beveiliging kan in alle gevallen helpen bij een op maat oplossing met een CCTV-systeem!

 

Inbraakbeveiliging werkt preventief en verhoogt de pakkans

Bedrijfsinbraken zijn aan de orde van de dag… Regelmatig lezen we het in de krant! Met name kleine en middelgrote ondernemingen zijn steeds vaker het doelwit van inbraken. Dat komt doordat de grote bedrijven zichzelf steeds beter zijn gaan beveiligen tegen inbraak.

Een bedrijfsinbraak is niet alleen heel vervelend door de schade die ontstaat aan uw pand, maar ook het verlies aan productiviteit heeft grote impact op een bedrijf. Een inbraakpreventie hebt om criminelen af te schrikken. Onder onze diensten tegen inbraak vallen onder andere: 

 • De integratie van toegangscontrole op het systeem.
 • De keuze uit werken met tags, een soort elektronische sleutel of biometrie (een vingerafdruk).
 • Systemen gekoppeld aan hekwerkbewaking of camera-surveillance.

Voor zowel een groot systeem als een kleine installatie adviseren we je graag over de verschillende mogelijkheden!

Error: Page unknown - Reference: 560

Ontvang tijdig brandwaarschuwingen met een brandmeldinstallatie


Wanneer je veel op een plek aanwezig bent voor je werk, wil je dat deze goed beveiligd is tegen brand. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je collega's of anderen op de werkplek! Bink Beveiliging heeft veel ervaring met het installeren van brandmeldinstallaties op verschillende werkplekken, zoals bijvoorbeeld: 

 • Grote kantoorgebouwen;
 • Kinderdagverblijven en scholen;
 • Zorginstellingen;
 • Complexe productiebedrijven.

Veelal komt de eis voor een brandmeldinstallatie voort uit de functie van het gebouw. Bink Beveiliging is volledig op de hoogte van de eisen die gelden voor verschillende gebouwen en de belangen van een verzekeringsmaatschappij hierin. Zo weet u zeker dat het juiste systeem wordt geïnstalleerd en bent u niet alleen zelf goed beschermd, maar zijn ook administratief de zaken op orde! Op deze manier werk je schade beperkend en blijven de kosten voor een verzekeringspremie ook laag. 

Inzicht in de bezoekers van jouw werkplek

Krijg je op het werk veel bezoek of bezorgers aan de deur? En wil je graag zeker ervan zijn dat er geen kwaadwillenden op jouw werkplek rondlopen? Dan biedt een intercomsysteem een goede oplossing. 

Bezoekers en/of personeelsleden melden zich bij de entree van uw pand. Vervolgens kun je op basis van spraak of beeld besluiten om de gast wel of geen toegang te verlenen. Alles vanuit een veilige en vertrouwde omgeving! Bink Beveiliging biedt intercomsystemen in verschillende soorten en maten: 

 • Een eenvoudige intercom-kit, die bestaat uit één buitenpost en één binnentoestel.
 • Een uitgebreid systeem met meerdere toegangspunten, toegangssluizen en meerdere binnentoestellen.
 • Een systeem met of zonder camerabeelden, zowel in zwart-wit als full-colour. 
 • Een handsfree wandtoestel of een traditioneel toestel met een hoorn.

De keuze is helemaal afhankelijk van jouw behoefte. En heb je er niet veel verstand van, dan kunnen wij je gemakkelijk adviseren! 

Error: Page unknown - Reference: 560

Behoud controle over de toegang tot jouw werkplek

Wil je meer inzicht krijgen in wie jouw werkplek betreedt en ervoor zorgen dat enkel collega's of andere bevoegden toegang krijgen tot het gebouw? Dan kunnen wij helpen bij de installatie van een toegangsysteem op maat. Met ons systeem:

 • Werk je makkelijk met tags of vingerafdrukken om toegang te verschaffen;
 • Heb je controle over de toegang tot jouw werkplek;
 • Kun je gemakkelijk gebruikers toevoegen of verwijderen;
 • Kun je per gebruiker de toegang verder in het pand beperken of uitbreiden

Zo ontstaat een dynamisch systeem wat mee kan groeien met jouw situatie! Voor onze systemen maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. Je moet er immers wel op kunnen vertrouwen. Daarnaast kunnen wij  deze systemen naar wens koppelen met hekwerkbewaking of camera-surveillance.

Langer zelfstandig wonen door middel van een zorgsysteem

Werk je in de zorg en wil je de werkplek zo veilig en optimaal mogelijk inrichten? Bink Beveiliging heeft al voor veel genormeerde zorgverleners in regio een zorgsysteem geïnstalleerd. De systemen zijn erop gericht om: 

 • Mensen langer zelfstandig te laten wonen;
 • De gewenste toegang te verlenen aan bewoners of bezoekers;
 • Een veilige woonomgeving te creëren voor de bewoners.

Ook voor het installeren van datanetwerken voor bijvoorbeeld WiFi-systemen ter verzorging van klantdossiers op een mobiel device bent u bij ons op het juiste adres!

9.6

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.6

  

Neem vrijblijvend contact op of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkbeveiliging.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiecamera.png