Ik wil
mijn huis
beveiligen

Wil jij je huis beveiligen? Wij helpen jaarlijks honderden huishoudens aan een veilige thuisbasis! Dit doen wij op basis van goede installaties, communicatie en onderhoudscontracten. Onze storingsdienst staat 24/7 klaar om je te helpen.

Altijd alles zien met een camerasysteem op maat

Wanneer je aan het werk bent, op vakantie bent of met het gezin een dagje weg gaat, wil je graag een oogje in het zeil houden thuis. Een camerabewakingssyteem biedt dan de uitkomst! Onze camerasystemen zorgen ervoor dat je altijd de situatie in en rondom je huis in de gaten kunt houden. Met onze camerasystemen kan je: 

 • Vaste beelden instellen of op afstand het beeld besturen
 • Live beelden en opgeslagen beelden bekijken
 • Kiezen tussen verschillende systemen, het aantal camera's en opstellingen
camerasysteem.jpg

Inbraakbeveiliging werkt preventief en verhoogt de pakkans

 • Iedere 60 seconden wordt er een poging tot inbraak gedaan
 • 400 keer per dag vindt een feitelijke inbraak plaats
 • Het gemiddelde schadebedrag is 3.500,- euro

Bron: CBS – Centraal Bureau voor de Statistiek

Impact
Een inbraak heeft veel impact. Je verliest kostbare spullen, spullen waar je aan gehecht bent. Maar wellicht is dat nog niet het ergste. Het gevoel dat er een vreemde door jouw huis heeft gelopen, je kasten heeft doorzocht en je spullen heeft bekeken, dát heeft bij de meeste slachtoffers grote impact.

Beveiliging
Het is bewezen dat een inbreker een woning die niet beveiligd is, verkiest boven een woning die wel beveiligd is. Daarnaast is het bewezen dat een inbreker schrikt van de sirene van een inbraakbeveiliging en zich dus sneller uit de voeten zal maken. De tijd die hij/zij normaal zal gebruiken om de woning te doorzoeken, heeft hij/zij dan niet meer! Laat BINK Beveiliging je daarom helpen aan een veilig thuis en geef inbrekers geen kans. 

Zorg voor tijdige brandwaarschuwingen met een rookmelder

 • In Nederland sterven elk jaar meer dan 40 mensen door woningbranden
 • Meer dan 700 zijn ernstig gewond
 • Van alle branden vinden er 7000 in huis plaats
 • 80% van de brandslachtoffers vallen ’s nachts, wanneer mensen slapen
 • Met een werkende rookmelder heb je vier keer meer kans om te overleven

BRON: First Alert

Het gevaar 
De cijfers liegen er niet om: er zijn jaarlijks veel brandslachtoffers in Nederland. Gevaarlijk bij een brand is dan ook dat je niet wakker wordt van de rook! Rook produceert gassen welke al bij kleine concentraties het reactievermogen en de waarnemingen verminderen. En in hoge concentraties zelfs dodelijk zijn.

Wat te doen?
Vaak heb je slechts enkele minuten de tijd om te ontkomen aan een woningbrand. Elke seconde telt dus! Rookmelders geven een tijdige brandwaarschuwing, zodat je de tijd hebt om goed te reageren. Hierdoor heb je kans om op tijd de plaats van de brand te verlaten en is er hopelijk ook minder schade. 

Verwelkom bezoekers of sta onbekenden te woord via een intercom

Door het jaar heen bellen allerlei mensen bij je thuis aan: vrienden, familieleden en kennissen, maar ook vreemden. De meesten zijn welkom, maar deze laatste groep kan een bedreiging vormen voor jou en je gezin! Wanneer je gebruik maakt van een intercom, kan je tijdig besluiten of je iemand wel of geen toegang verleend tot jouw woning. Met een duidelijk beeld en heldere audiofunctie, kan je vanuit je vertrouwde omgeving veilig een beslissing maken. Intercomsystemen kennen we in vele soorten:

 • Een eenvoudige intercom, welke bestaat uit één buitenpost en één binnentoestel
 • Een video intercomsysteem
 • Een video intercom gekoppeld aan je alarmsysteem

De keuze is volledig aan jou. En kom je er niet uit, dan adviseren we je natuurlijk graag! 

Langer zelfstandig wonen door middel van een zorgsysteem

Een familielid, vader of oma die al een dagje ouder is, maar die nog wel graag thuis wil blijven wonen? BINK Beveiliging is gespecialiseerd in het installeren van diverse zorgsystemen, om ervoor te zorgen dat mensen langer zelfstandig kunnen wonen. 

Naast grote systemen voor zakelijke zorgverleners, bieden wij ook oplossingen voor particulieren. Zo kun je bijvoorbeeld een dwaaldetectie gebruiken of specifieke contactpersonen laten oproepen via een particuliere meldkamer. 

Interesse? We informeren je graag over de mogelijkheden.

9.6

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.6

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.

Neem vrijblijvend contact op of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkbeveiliging.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiecamera.png