Ik wil
mijn huis
beveiligen

Wij helpen jaarlijks honderden huishoudens aan een veilige thuisbasis! Dit doen wij op basis van goede installaties, communicatie en onderhoudscontracten. Onze storingsdienst staat 24/7 klaar om je te helpen.

Altijd alles zien met een camerasysteem op maat

Wanneer je aan het werk bent, op vakantie bent of met het gezin een dagje weg gaat, wil je graag een oogje in het zeil houden thuis. Een camerabewakingssyteem biedt dan de uitkomst! Onze camerasystemen, de CCTV, zorgen ervoor dat je altijd de situatie in en rond je huis in de gaten kunt houden. Met onze camerasystemen kun je: 

 • Vaste beelden instellen of op afstand het beeld besturen. 
 • Live beelden en opgeslagen beelden bekijken. 
 • Kiezen tussen verschillende systemen, het aantal camera's en opstellingen. 
 • Een compleet overzicht krijgen van uw thuissituatie!

BINK Beveiliging kan in alle gevallen helpen bij een op maat oplossing met een CCTV-systeem!

Inbraakbeveiligen werkt preventief en verhoogt de pakkans

 • Iedere 60 seconden wordt er een poging tot inbraak gedaan;
 • 400 keer per dag vindt een feitelijke inbraak plaats;
 • Het gemiddelde schadebedrag is 3500,- euro;
 • Vier keer in uw leven wordt er statistisch bij u ingebroken;

Bron: CBS – Centraal Bureau voor de Statistiek

Impact
Een inbraak heeft veel impact. Je verliest uw kostbare spullen, en dat zijn spullen waaraan u meestal ook erg gehecht bent. Maar wellicht is dat nog niet het ergste. De spullen worden immers, als je goed verzekerd bent, vergoed door de verzekering. Het gevoel dat er een vreemde door jouw huis heeft gelopen, de kasten heeft doorzocht en ze tussen je spullen hebben gezeten, dát heeft bij de meeste slachtoffers grote impact.

Beveiliging
Het is bewezen dat een inbreker een woning die niet beveiligd is, verkiest boven een woning die wel beveiligd is. Daarnaast is het bewezen dat een inbreker schrikt van de sirene van een inbraakbeveiliging en zich dus sneller uit de voeten zal maken. De tijd die hij normaal zal gebruiken om uw woning te doorzoeken, heeft hij dan niet meer! Laat Bink Beveiliging je daarom helpen aan een veilig thuis en geef inbrekers geen kans. 

Zorg voor tijdige brandwaarschuwingen met een rookmelder

 • In Nederland sterven elk jaar meer dan 40 mensen door woningbranden.
 • Meer dan 700 zijn ernstig gewond.
 • Van alle branden vinden er 7000 in huis plaats.
 • 70 á 80% van de brandslachtoffers vallen ’s nachts, tussen middernacht en 6 uur in de ochtend, terwijl de mensen slapen.
 • Met een werkende rookmelder heb je 4 keer meer kans om te overleven.

BRON: First Alert

Het gevaar 
zoals bovenstaand te zien is, liegen de cijfers er niet om: er zijn jaarlijks veel brandslachtoffers in Nederland. Gevaarlijk bij een brand is dan ook dat je niet wakker wordt van de rook! Rook produceert gassen welke reeds bij kleine concentraties het reactievermogen en de waarnemingen (geur, smaak,etc) verminderen. Maar in hoge concentraties zijn deze gassen wél dodelijk.

Wat te doen?
Vaak heb je slechts enkele minuten de tijd om te ontkomen aan een woningbrand. Elke seconde telt dus! Rookmelders geven een tijdige brandwaarschuwing, zodat je de tijd hebt om goed te reageren. Hierdoor kun je samen met je dierbaren op tijd de plaats van de brand verlaten, zullen er minder snel slachtoffers vallen en is er hopelijk ook minder schade. 

Verwelkom bezoekers of sta vreemden te woord via een intercom

Door het jaar heen bellen allerlei mensen bij je thuis aan: vrienden, familieleden, kennissen, vreemden... De meeste zijn welkom, maar deze laatste groep kan een bedreiging vormen voor jou of je dierbaren! Wanneer je gebruik maakt van een intercom, kun je tijdig besluiten of je iemand wel of geen toegang verleend tot jouw woning. Met een duidelijk beeld en heldere audiofunctie, kun je vanuit je vertrouwde omgeving veilig een beslissing maken. Intercomsystemen kennen we in vele soorten:

 • Een eenvoudige intercom-kit, die bestaat uit één buitenpost en één binnentoestel.
 • Een uitgebreid systeem met meerdere toegangspunten, toegangssluizen en meerdere binnentoestellen.
 • Een systeem met of zonder camerabeelden, in zowel zwart-wit of full-colour uitvoering.
 • Handsfree wandtoestellen of een traditioneel toestel met een hoorn.

De keuze is volledig aan jou. En kom je er niet uit, dan adviseren we je natuurlijk graag! 

Langer zelfstandig wonen door middel van een zorgsysteem

Heb jij een dierbare die al een dagje ouder is, maar die nog wel graag thuis wil blijven wonen? Bink Beveiliging is gespecialiseerd in het installeren van diverse zorgsystemen, om ervoor te zorgen dat mensen langer zelfstandig kunnen wonen. 

Naast grote systemen voor zakelijke zorgverleners, bieden wij ook oplossingen voor particulieren. Zo kun je bijvoorbeeld een dwaaldetectie gebruiken of specifieke contactpersonen laten oproepen via een particuliere meldkamer. Zo kun je met een gerust gevoel jouw dierbare thuis laten wonen!

Interesse? We informeren je graag over de mogelijkheden.

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8

  

Interesse in onze diensten? Bespreek het met één van onze adviseurs!

076-599 17 00

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkbeveiliging.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.