Ik wil
mijn pand
beveiligen

Inbraakgevoelige punten van het pand worden geïnventariseerd en relevante omgevingsfactoren in kaart gebracht. Zo krijgt u altijd een beveiligingssysteem die het best bij uw situatie past. Zodat personeel en inboedel goed beveiligd zijn.

Altijd alles zien met een camerasysteem op maat

Natuurlijk houdt u graag een oogje in het zeil, zeker gedurende uw afwezigheid. Een camerabewakingssyteem, oftewel CCTV biedt u hiervoor de uitkomst. Deze camerasystemen zorgen ervoor dat u de situaties in en rond uw woning in de gaten kunt houden.

Via vast opgestelde camera’s en objectieven of via een volledig op afstand bestuurbaar systeem heeft u altijd een compleet beeld van de situatie. U kunt live beelden bekijken, of beelden die binnenshuis opgeslagen zijn. 

BINK Beveiliging kan verschillende soorten camerasystemen leveren en installeren. Het aantal camera’s, de opstelling… In alle gevallen is een CCTV-systeem een op maat gesneden oplossing die wij u graag bieden.

Inbraakbeveiliging werkt preventief en verhoogt de pakkans

Bedrijfsinbraken zijn aan de orde van de dag…
Regelmatig lezen we het in de krant. Met name kleine en middelgrote ondernemingen zijn steeds vaker het doelwit van inbraken. Dat komt doordat de grote bedrijven zichzelf steeds beter zijn gaan beveiligen tegen inbraak.

Een bedrijfsinbraak is niet alleen heel vervelend door de schade die ontstaat aan uw pand, maar ook het verlies aan productiviteit leidt tot grote verliezen.

Een inbraakbeveiliging systeem helpt u niet alleen bij het afschrikken van criminelen bij inbraak, er gaat ook een grote preventieve werking vanuit. Ook voor de integratie van toegangscontrole op het systeem bent u bij ons op het juiste adres. Zo kunnen we werken met tags, een soort elektronische sleutel of op basis van biometrie (vingerafdruk). Systemen gekoppeld aan hekwerkbewaking of camera-surveillance het behoord allemaal tot de mogelijkheden.

Voor zowel een groot systeem als een kleine installatie adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden!

Error: Page unknown - Reference: 560

Ontvang tijdig brandwaarschuwingen met een brandmeldinstallatie

Veelal komt de eis voor een brandmeldinstallatie voort uit de functie van het gebouw. Zo wordt er in logiesgebouwen of kinderdagverblijven veelal een brandmeldinstallatie met volledige detectie geëist. Voor andere gebouwen geldt dan weer de eis voor een niet automatische brandmeldinstallatie. De eis voor de omvang van de installatie wordt door de gemeente opgelegd in de gebruiksvergunning. De brandweer treedt dan als adviserende partij op richting de gemeente die gebruiksvergunning afgeeft. Een gebruiksvergunning heeft u nodig om uw gebouw in gebuik te mogen hebben en houden.

Het kan ook zo zijn dat uw verzekeringsmaatschappij een brandmeldinstallatie eist. Die eis komt dan meestal voort vanuit schade beperkend oogpunt. De verzekering heeft er immers baat bij om de schade te beperken bij brand. Op die manier kan men de kosten voor uw premie laag houden. U investeert op dat moment dus in het laag houden van uw verzekeringspremie.

De derde mogelijkheid is dat u als eigenaar van het gebouw het prettig vindt dat er een brandmeldinstallatie aanwezig is. Een installatie die voorziet in uw veiligheid en in de veiligheid van uw gasten en personeel. 

behoud inzicht over uw bezoekers

Ook voor zakelijke toepassingen biedt een intercomsysteem groot gemak. Bezoekers en/of personeelsleden melden zich bij de entree van uw pand. Het plaatsen van een los systeem, maar ook het integreren van de toegangscontrole op de bestaande telefooninfrastructuur behoord tot de mogelijkheden.

U kunt vervolgens op basis van spraak desgewenst met beeld als aanvulling besluiten om uw gast wel of geen toegang te verlenen. Alles vanuit uw veilige en vertrouwde omgeving.

Intercomsystemen kennen we in vele soorten; van een eenvoudige intercom-kit die bestaat uit één buitenpost en één binnentoestel tot complexe systemen met meerdere toegangspunten, toegangssluizen en meerdere binnentoestellen.

De basis keuze ligt in het soort communicatie. Wenst u alleen spreek-en-luister of ziet u graag wie er voor de deur staat? Systemen met beeld kunnen worden uitgevoerd in zwart-wit of full-colour. Verder is er de keuze tussen handsfree wandtoestellen en de meer traditionele toestellen met een hoorn.

Error: Page unknown - Reference: 560

Behoud controle over de toegang in uw bedrijf

Wij bieden uiteenlopende toegangscontrolesystemen, die werken met tags (een soort elektronische sleutel) of op basis van biometrie (vingerafdrukken of irisscan). Het voordeel van dergelijke systemen is dat u later eenvoudig gebruikers kan toevoegen of verwijderen. Als ook de toegang van bestaande gebruikers kan uitbreiden of beperken. Zo ontstaat een dynamisch systeem wat mee kan groeien met de situatie.

Voor onze systemen maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. U moet er immers wel op kunnen vertrouwen dat de toegang tot het gebouw een betrouwbaar systeem is. Wij kunnen deze systemen naar wens koppelen met hekwerk bewaking of camera-surveillance, het behoord allemaal tot de mogelijkheden.

9.6

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.6

  

Neem vrijblijvend contact op of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkbeveiliging.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiecamera.png