Aanbesteding Gemini College gewonnen!

BINK Groep installeert nieuwbouw Gemini College

Samen met Slokker Bouwgroep en Scheer & Foppen Installatietechniek bouwt en installeert BINK Groep de nieuwbouw van het Gemini College in Ridderkerk. Medio april gaat de bouw van start. In juli 2020 startten de Gemeente Ridderkerk, de school en haar bestuur het aanbestedingstraject. Van alle inschrijvingen kwam het bouwteam van Slokker Bouwgroep het beste uit de test en wint de aanbesteding.

Flexibel en toekomstbestendige nieuwbouw

De nieuwbouw wordt gerealiseerd op de locatie van het voormalige hoofdveld van RVVH aan de Populierenlaan naast de Fakkel op Sportpark Ridderkerk. Het huidige schoolgebouw aan de Prinses Margrietstraat is verouderd en voldoet niet meer aan de huidige eisen. De ambitie van het Gemini College is om zich te ontwikkelen tot een maatschappelijk ondernemende school met de daarbij horende faciliteiten. De nieuwbouw kan worden gezien als de motor achter deze ontwikkeling en moet daarom flexibel en toekomstbestendig zijn. Het nieuwe gebouw zal worden voorzien van een sportzaal met twee sportvloeren om zo ook te voorzien in de sportbehoefte van het onderwijs.

Het complete plaatje

BINK Groep start in het tweede kwartaal van dit jaar met de uitvoering van de elektrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties en pv-installatie. Ralph Bink, DGA BINK Groep, is enthousiast; “Wij zijn trots dat we deel uitmaken van het bouwteam. Wij streven naar duurzame relaties. Onze gezamenlijke aanpak met Slokker Bouwgroep en Scheer & Foppen Installatietechniek met betrekking tot het aanbestedingstraject is hier een mooi voorbeeld van. Doordat wij ons als partners hebben ingeschreven, bieden we de opdrachtgever het complete plaatje, en daar hebben we allemaal profijt van!”

Gerelateerde nieuwsberichten

BINK Beveiliging werkzaam aan het grootste distributiecentrum van Nederland!

Nieuwbouw Martens Tweewielers