Contact opnemen >

Over Bink Beveiliging

Bink Beveiliging B.V. is een jong en dynamisch bedrijf wat staat voor kwaliteit, veiligheid en vertrouwen.

De oorsprong van het bedrijf gaat wellicht verder terug dan u zal verwachten. Dat komt omdat de oorsprong van het bedrijf terug te vinden is in het installatiebedrijf Erik Bink B.V. In 1979 starte Erik Bink onder die naam een elektrotechnisch installatiebedrijf. Al vanaf het begin werden er beveiligingsinstallaties aangelegd en onderhouden. Later nam Erik’s zoon Ralph Bink het leiderschap over. Onder zijn leiding veranderde hij in begin jaren negentig de naam in Bink Installatie Groep.
In 2012 volgde het besluit om in navolging aan Duurstroom, die het gezicht vormt van het Zonnepanelen bedrijf, een zelfde wijziging in te zetten voor de beveiligingsactiviteiten. Activiteiten en onderhoudscontracten werden ondergebracht bij Bink Beveiliging B.V.

Bink Beveiliging richt zich op de particuliere klanten alsmede op de zakelijke markt. Te denken valt aan de beveiliging van mobiele objecten, woningen en bedrijfspanden zoals warehousing, productie-, en op- & overslagbedrijven.
Bewaking te verdelen in drie duidelijke takken; inbraakbeveiliging, brandmelding en camera-systemen. Waarbij we toegangscontrole als lijm tussen de verschillende onderdelen inzetten. Vanuit al deze systemen kunnen we koppelingen verzorgen met systemen van derden zoals sturing van verlichting, ventilatie-systemen, etc.

Door de afsplitsing van de activiteiten was een verdere professionalisering en specialisatie mogelijk. Vanuit aparte medewerkers in de binnendienst is een doelgerichtere ondersteuning naar klanten en monteurs mogelijk. Met een enthousiast team van goed opgeleide en zeer vakbekwame medewerkers in de buitendienst bent u bij ons aan het juiste adres voor een beveiligingsysteem, voor het oplossen van een storing of voor het periodiek onderhoud.
Met name de activiteiten op het gebied van camerasystemen hebben sinds de afsplitsing een behoorlijke groei doorgemaakt.

Bink Beveiliging opereert vanuit het bedrijfspand van Bink Installatie Groep BV en kan in samenwerking met het installatie bedrijf, als ook stand-alone opereren en beveiligingsactiviteiten uitvoeren voor andere installateurs in de regio en daarbuiten. Onze beveiligingsmonteurs zijn duidelijk herkenbaar aan hun speciale bedrijfskleding. Het wagenpark is voorzien van extra belettering om de specialisatie van deze mensen uit te dragen.
Thans zijn er in de buitendienst vijf monteurs volledig actief en is in de binnendienst een voltijd projectleider beschikbaar. Daarbij wordt er vanuit de binnendienst op diverse vlakken in deeltijd ondersteuning geboden aan de activiteiten. De monteurs van het installatiebedrijf verzorgen waar nodig bekabeling voor het beveiligingsbedrijf. Daarnaast zijn vaste partners beschikbaar om drukke momenten op te vangen. Zo ziet u dat er een ruime poule met medewerkers beschikbaar is voor zowel de kleine als de grote klussen.

In de komende jaren ligt het in de bedoeling geleidelijk door te groeien en Bink Beveiliging als merk verder op de kaart te zetten.