Een veilige plek begint bij jezelf!

De thuisbasis van BINK Beveiliging

BINK Beveiliging levert kwaliteit op het gebied van veiligheid.
Camerasystemen
Brandmeld systemen
Inbraakbeveiliging
Intercom installaties
Toegangscontrole
Door Bink Beveiliging kun je weer zonder zorgen ontspannen.

Passie, kennis en teamspirit

Het succes en de deskundigheid van BINK Beveiliging is te wijden aan een aantal belangrijke peilers:

  • We hebben een passie voor beveiliging en gaan geen uitdaging uit de weg.
  • We hebben getalenteerde medewerkers in dienst, met kennis van zaken.
  • We helpen elkaar en zeggen altijd waar het op staat.

 

Een passie voor beveiliging

Beveiliging is niet zomaar een onderdeel van installatietechniek: het is een vakgebied op zich dat continu ontwikkelt. En dat blijft altijd een uitdaging! Maar wij houden ervan om in nieuwe technieken te duiken en vinden het goed oplossen van problemen belangrijker dan op tijd thuis zijn. We gaan er elke dag weer voor om de beste oplossing te bieden voor onze klanten, en daar zijn we best trots op.

Getalenteerde medewerkers

Beveiligingsspecialist word je niet van de ene op de andere dag; hiervoor is kennis en ervaring nodig. Onze medewerkers zijn hier naartoe gegroeid, maar wel vanuit de juiste aanleg en interesse! Hierdoor werken we met specialisten die zich blijven ontwikkelen en werken we met een brede mix van kwaliteiten en kennis aan boord. Hierbij is ook een perfecte samenwerking tussen de binnendienst, buitendienst en serviceafdeling. Zo is het niet alleen voor de klant helder en goed geregeld, maar werkt het voor ons ook als een prettige, geoliede machine! 

Teamspirit

Ondanks nieuwe aanwas in het team en dat men vaak alleen op pad is, is er een sterke teamspirit bij BINK Beveiliging. Dat je ergens alleen bént, betekent namelijk niet dat je het alleen moet dóen. wij staan voor elkaar klaar en hebben een open bedrijfscultuur. Er is ruimte voor een grapje onderling en we zeggen waar het op staat. Individuele- en teamsuccessen worden gevierd en gedeeld. Dat vinden we zelf leuk, maar het geeft nog een beetje extra drive om de klant het beste van het beste te geven!

BINK Groep 40 jaar

BINK Beveiliging maakt onderdeel uit van BINK Groep: een bedrijf met al 40 jaar ervaring en specialiteit in de techniek! Met de sterke drie-eenheid BINK Solar, BINK Elektro en natuurlijk BINK Beveiliging, kunnen wij particulieren en zakelijke klanten altijd helpen aan een kwalitatieve oplossing. Meer lezen over ons? Bekijk dan de medewerkers, projecten en unieke verhalen in ons jubileum magazine! 

De sfeer binnen BINK Beveiliging

Vanuit het bedrijf worden er veel activiteiten en uitjes geregeld waarmede BINK zich onderscheid en men gemoedelijk met elkaar omgaat als familiebedrijf.

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8

  

Interesse in een samenwerking? Neem vrijblijvend contact op!

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkbeveiliging.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.