Passie voor beveiliging

BINK Beveiliging

BINK Beveiliging helpt particulieren en bedrijven met het creëren, onderhouden en inspecteren van beveiligingsinstallaties in alle soorten gebouwen.

Ons verhaal

BINK Beveiliging helpt particulieren en bedrijven met het creëren, onderhouden en inspecteren van beveiligingsinstallaties in alle soorten gebouwen. We denken mee over het ontwerp en realiseren iedere installatie vlot en vakkundig.

Zoals je van een erkend beveiligingsbedrijf mag verwachten, bieden we een groot scala aan kwalitatieve beveiligingssystemen; van camerasystemen en inbraakdetectie tot aan brandmeldsystemen en toegangscontrole. Maar het belangrijkste: BINK Beveiliging biedt een ontspannen en zeker gevoel. Een gevoel dat verder gaat dan het leveren van een goed systeem.

Ons team

Met een deskundig en trots team bieden wij verregaande service. Wij geloven dat persoonlijk contact de sleutel tot succes is. Daarom zie je vaak vertrouwde gezichten op de werkvloer en bieden we 24-uurs storingsdienst. Hiermee bouwen we een sterke band op met onze opdrachtgevers en onze medewerkers worden blij van de familiaire sfeer in ons bedrijf. Zo komt hun passie voor beveiliging het best tot zijn recht.

Direct contact

Een passie voor beveiliging

Beveiliging is niet zomaar een onderdeel van installatietechniek. Het is een vakgebied op zich, dat continu en razendsnel ontwikkelt. En daar heb je specialisten voor nodig. Mensen die een passie hebben voor beveiliging. Mensen die het leuk vinden om in nieuwe technieken te duiken en de kennis en vaardigheden hebben om met complexe systemen te werken. Mensen die het goed oplossen van problemen belangrijker vinden dan ‘kantooruren’.

Beveiligingsspecialist word je dan ook niet van de ene op de andere dag, daar groei je naar door als blijkt dat je er aanleg en interesse voor hebt. We zijn trots dat we bij BINK Beveiliging dergelijke specialisten aan ons hebben weten te binden. Ingestroomd vanuit één van onze eigen bedrijfsonderdelen, maar ook vanuit andere bedrijven. Zo hebben we een brede mix van kwaliteiten en kennis aan boord om tot de beste beveiligingsoplossingen te komen.

BINK Groep 40 jaar

BINK Beveiliging maakt onderdeel uit van BINK Groep: een familiebedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring en specialiteit in de techniek! Met de sterke vier-eenheid BINK Solar, BINK Elektro, KIN Installatietechniek en natuurlijk BINK Beveiliging, kunnen wij particuliere en zakelijke klanten altijd helpen aan een kwalitatieve oplossing. 

Proef de sfeer!

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen. Onze bedrijfscultuur is open, waarbij ruimte is voor een grapje onderling en te zeggen waar het op staat. Bij het maken van keuzes worden alle lagen betrokken en iedereen weet hoe het bedrijf ervoor staat. Individuele- en teamsuccessen worden gevierd en gedeeld. Leuk, en het geeft nog een beetje extra drive om de klant het beste van het beste te geven!

9.6

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.6

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch loopt het soms anders. Dit vinden wij erg vervelend. Laat ons weten wat je klacht is via klachten@binkgroep.eu dan zoeken we samen naar een oplossing. Na ontvangst van je klacht nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.