OAI voor Theater De Kring in Roosendaal

Theater De Kring

Projectinformatie

Theater De Kring kiest voor BINK Beveiliging voor de vervanging van hun ontruimingsalarm installatie. Het theater dient voor 1 september 2021 een nieuw gecertificeerd OAI te hebben. In ruim honderd jaar is De Kring uitgegroeid tot een theater met een belangrijke regionale functie, dankzij een veelzijdig theaterprogramma en talloze mogelijkheden voor uiteenlopende evenementen.

Theater De Kring is tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden; “Wij zijn erg te spreken over de samenwerking met BINK Beveiliging. Zo zijn de werkzaamheden steeds uitgevoerd door dezelfde elektro installateurs. Zij wisten wat de gang van zaken was binnen ons theater en hadden de kennis van de normen die gelden voor openbare ruimtes. Dit heeft ons doen besluiten om de scope keuringen onder te brengen bij zusterbedrijf BINK Elektro”, aldus Mark de Wit, Theater De Kring.

De installatie

BINK Beveiliging heeft de nieuwe ontruimingsalarminstallatie geleverd en gemonteerd. De bestaande bekabeling is daar waar mogelijk hergebruikt, maar conform de norm is 95% nieuw aangebracht. Certificering is bij oplevering verzorgd. De centrale apparatuur is in een nieuwe grote patchkast ondergebracht.

"Plus Gommers, 10 jaar klant bij BINK Beveiliging"

‘Tien jaar klant zijn bij de jubilerende BINK Beveiliging’, voor Rob Gommers van Plus Gommers een bewuste keuze. Als klant van het eerste uur, neemt hij ons mee in de waarden binnen zijn ondernemerschap en de overeenkomsten en ervaringen met BINK Beveiliging. We spreken hem in zijn supermarkt in het winkelcentrum van de wijk Kortendijk in Roosendaal. Waar zesendertig camera’s preventief bijdragen aan de beveiliging van zijn bedrijf en waar de beelden worden ingezet wanneer dat nodig is.

Neem vrijblijvend contact op of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkbeveiliging.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiecamera.png