"Met BINK Groep schakelen we snel en persoonlijk, de lijntjes zijn kort"

Lorenzo Bas Bas Group BV

Voor het logistieke bedrijf Bas Group BV zetten BINK Groep vier jaar geleden het technische aspect van het nieuwbouwproject neer. Dat doen wij nu ook voor uitbreiding. Van zonnepanelen, tot beveiliging en elektrotechniek; wij verzorgen het gehele pakket. Lorenzo Bas, CEO Bas Group BV: "BINK Groep ontzorgt ons volledig."

Partnership

Onlangs verhuisde BINK naar een nieuw pand in Sprundel. De organisatie klopte bij ons aan voor logistieke hulp. Dat kon ik ontzettend waarderen. Zelf praat ik nooit over klanten, maar over relaties. Ik spreek niet over het leveren van diensten, mar over het hebben van een partnership. Dat BINK ons benaderde voor de logistieke uitvoering van de verhuizing, getuigt voor mij van zo'n waardevolle partnership. Zo helpen we elkaar als lokale organisatie voortdurend vooruit." 

17.000 vierkante meter

"Vier jaar geleden verzorgde BINK Groep voor ons nieuwbouwproject alle elektrische zaken, de zonne-energie en toegangscontrole. Onze nieuwbouw omvatte 7.000 vierkante meter, daar komt nu nog eens 10.000 vierkante meter bij. Toen al gingen we vol vertrouwen samen met BINK het project in en dat doen we nu, voor onze uitbreiding, opnieuw.

Het volledige pakket

Vanuit Bas Group vinden wij het belangrijk om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van logistiek. Vanzelfsprekend zoeken wij zelf dan ook naar leveranciers die ons in hun expertise volledig ontzorgen. BINK biedt ons die ontzorging op het gebied van zonnepanelen, toegangscontroles en e-installatie. Dat werkt erg prettig. 

Korte lijntjes

De samenwerking met de mensen van BINK voelt onzettend goed. Is er iets aan de hand, dan reageren deze professionals direct. We werken samen met vaste contactpersonene die hier ook regelmatig zelf over de vloer komen. Dat werkt prettig, zeker ook voor onze facilitair manager. Met BINK schakelen we snel én persoonlijk. De lijntjes zijn kort.

Relevante referentie

"BINK Beveiliging staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit"

BINK Beveiliging staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. En dat is waar Mixtus ook voor staat en gaat, aldus Mo vd Meer, Mixtus. BINK Beveiliging heeft de inbraakbeveiliging in ons kantoorpand in Zundert naar volle tevredenheid geïnstalleerd.

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8