"BINK Beveiliging staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit"

Mo vd Meer Mixtus

BINK Beveiliging staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. En dat is waar Mixtus ook voor staat en gaat, aldus Mo vd Meer, Mixtus. BINK Beveiliging heeft de inbraakbeveiliging in ons kantoorpand in Zundert naar volle tevredenheid geïnstalleerd.

Inbraakbeveiliging werkt preventief en verhoogt de pakkans

  • Iedere 60 seconden wordt er een poging tot inbraak gedaan
  • 400 keer per dag vindt een feitelijke inbraak plaats
  • Het gemiddelde schadebedrag is 3.500,- euro

Bron: CBS – Centraal Bureau voor de Statistiek

Impact
Een inbraak heeft veel impact. Je verliest kostbare spullen, spullen waar je aan gehecht bent. Maar wellicht is dat nog niet het ergste. Het gevoel dat er een vreemde door jouw huis heeft gelopen, je kasten heeft doorzocht en je spullen heeft bekeken, dát heeft bij de meeste slachtoffers grote impact.

Beveiliging
Het is bewezen dat een inbreker een woning die niet beveiligd is, verkiest boven een woning die wel beveiligd is. Daarnaast is het bewezen dat een inbreker schrikt van de sirene van een inbraakbeveiliging en zich dus sneller uit de voeten zal maken. De tijd die hij/zij normaal zal gebruiken om de woning te doorzoeken, heeft hij/zij dan niet meer! Laat BINK Beveiliging je daarom helpen aan een veilig thuis en geef inbrekers geen kans. 

Relevante referentie

"Samen kijken we verder dan 2018, we maken ons klaar voor de toekomst"

Onze samenwerking met Ad Schoenmakers, eigenaar van Architecten Buro Schoenmakers, staat vanaf het eerste moment. Ad Schoenmakers: "Wij zijn van oorsprong goede kennissen uit hetzelfde dorp. Toen Ralph zo'n twintig jaar geleden in de zaak kwam, startte ik net voor mezelf. Samen pakten we steeds grotere projecten op. Vandaag de dag kijken we verder dan 2018. Wij maken ons klaar voor de toekomst."

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8