"BINK Groep kent eenzelfde DNA als wij: kwalitatief, klantgericht en persoonlijk"

Henry de Bruijn QNP

QNP, dé ICT-partner in West-Brabant opende begin dit jaar een gloednieuw vooruitstrevend bedrijfspand in Breda. Eén van de belangrijkste doelstelling van de QNP-nieuwbouw was een zo energiezuinig mogelijk pand te realiseren. Aan ons de eer om de elektrotechniek, beveiliging en zonne-energie te verzorgen. Henry de Bruijn, Algemeen directeur QNP: "BINK Groep kent eenzelfde DNA als wij: kwalitatief, klantgericht en persoonlijk."

Comfort en energiezuinigheid

Ralph Bink: "Als gebruiker van een gebouw wil je gewoon dat alles optimaal werkt, zonder dat je daarvoor veel moeite hoeft te doen. Die vanzelfsprekendheid vormt altijd het uitgangspunt van onze dienstverlening, zo ook bij QNP. Licht, klimaat, ventilatie en muziek waar en wanneer jij het wilt, dat is wat wij beloven. Zo efficiënt en comfortabel mogelijk, zonder complexe bediening. In het QNP-pand komen comfort én energiezuinigheid op een prachtige manier samen. Dat is onder meer te danken aan de toepassing van efficiënte ledverlichting, een slim systeem voor gebouwbeheersing en de solar-staat voor het pand. De lokale opwekking van energie draagt in belangrijke mate bij aan het energiezuinige karakter van het pand." 

Kruisbestuiving

Henry de Bruijn: "De samenwerking met BINK Groep gaat al dik 25 jaar terug. Wij ontzorgen BINK op het gebied van ICT en BINK ontzorgt ons op het gebied van elektrotechniek, beveiliging en zonne-energie. Onze bedrijven groeiden als het ware samen op. We ontwikkelden ons de afgelopen jaren in eenzelfde tempo en kennen veel overeenkomsten in ons DNA. Daardoor matchen wij ontzettend goed. Over samenwerking met BINK Groep zijn wij erg te spreken. BINK Groep werkt net als wij kwalitatief, klantgericht en persoonlijk. Onderling schakelen we snel via korte lijntjes. Die samenwerkng loopt continue en houdt als het aan ons ligt nog heel wat jaren stand." 

Relevante referentie

"BINK Beveiliging staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit"

BINK Beveiliging staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. En dat is waar Mixtus ook voor staat en gaat, aldus Mo vd Meer, Mixtus. BINK Beveiliging heeft de inbraakbeveiliging in ons kantoorpand in Zundert naar volle tevredenheid geïnstalleerd.

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8