"Samen kijken we verder dan 2018, we maken ons klaar voor de toekomst"

Ad Schoenmakers Architecten Buro Schoenmakers

Onze samenwerking met Ad Schoenmakers, eigenaar van Architecten Buro Schoenmakers, staat vanaf het eerste moment. Ad Schoenmakers: "Wij zijn van oorsprong goede kennissen uit hetzelfde dorp. Toen Ralph zo'n twintig jaar geleden in de zaak kwam, startte ik net voor mezelf. Samen pakten we steeds grotere projecten op. Vandaag de dag kijken we verder dan 2018. Wij maken ons klaar voor de toekomst."

Duurzaam ontwerp

BINK Groep werkt vooruitstrevend, dat past ook bij onze werkwijze. Met onze organisaties kijken wij verder dan 2018. Wij bereiden ons voor op de toekomst. In ons ontwerp denken wij steeds duurzamer, zo ook in de verlichting. Is het zonlicht buiten feller, dan matigen wij de binnenverlichting. Dat zorgt voor energiebesparing. Dit soort slimme en vooruitstrevende oplossingen integreren wij met BINK. Samen gaan wij voor duurzaamheid."

Bouwen op vertrouwen

"BINK Groep en ik werken geregeld samen aan dezelfde projecten. Daarnaast raad ik BINK geregeld aan bij klanten voor specialismes; elektro, beveiliging en solar. Onze samenwerking gaat al jaren terug. De relatie is gezond, gemoedelijk en sterk door een hoge mate van betrouwbaarheid. Beloven wij elkaar wat, dan komen wij dat ook na. Op dat vertrouwen kunnen wij bouwen.

Relevante referentie

"Met BINK Groep schakelen we snel en persoonlijk, de lijntjes zijn kort"

Voor het logistieke bedrijf Bas Group BV zetten BINK Groep vier jaar geleden het technische aspect van het nieuwbouwproject neer. Dat doen wij nu ook voor uitbreiding. Van zonnepanelen, tot beveiliging en elektrotechniek; wij verzorgen het gehele pakket. Lorenzo Bas, CEO Bas Group BV: "BINK Groep ontzorgt ons volledig."

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8