"Nergens anders wordt meerwaarde mooier zichtbaar dan in vastgoedontwikkeling"

Wijnand van der Velden Somnium Real Estate

Somnium Real Estate ontwikkelt woningbouwprojecten in West-Brabant, die daadwerkelijk waarde toevoegen aan de bestaande omgeving. Deze organisatie is, vaak in samenwerking met partners, betrokken gedurende het gehele proces: van initiatief tot oplevering. Hierbij maakt Somnium gebruik van een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners, waaronder BINK Groep.

Breed pallet aan diensten

BINK Groep biedt ons een breed pallet aan diensten. Alles wat met elektrotechniek en beveiliging te maken heeft, vinden wij bij BINK onder één dak. Daarnaast adviseert BINK Groep ons regelmatig over duurzaamheid en zonne-energie. Kortom, in BINK vonden wij een kwalitatief sterke en betrouwbare partner waarmee wij ongetwijfeld nog heel wat jaren samen kunnen werken."

Efficiëntie en innovatie

"Onze ambitie vertaalt zich in de doelstelling om kwalitatief hoogwaardige projecten te creëren, die daadwerkelijk waarde toevoegen aan de bestaande omgeving. Deze toegvoegde waarde zoeken wij in stedenbouwkundige kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid. Wij streven onze doelen na door oplossingen te bieden, voor met name de woningmarkt, waarbij wij efficiëntie en innovatie inzetten als onderscheidende waarden. BINK Groep ondersteunt ons daarin als trouwe partner.

Vanzelfsprekende match

Onze samenwerking gaat al een jaar of zes terug. We ontmoetten elkaar binnen een bouwteam. Daar ontstond een klik. Wij streven ernaar te ontwikkelen vanuit het perspectief van de consument. Dit realiseren wij door potentiële locaties zorgvuldig te beoordelen om vervolgens selectief verworven projecten daadkrachtig aan te pakken. Hierbij schenken wij aandacht aan kwaliteit op het gebied van duurzaamheid en architectuur, alsmede aan een optimale beheersing van risico's op uiteenlopende gebieden. Deze USP's komen veelal overeen met die van BINK. Een vanzelfsprekende match dus.

Wijnand van der Velden, algemeen directeur: "Nergens anders wordt meerwaarde mooier zichtbaar dan in vastgoedontwikkeling. Deze toegevoegde waarde realiseren wij regelmatig in samenwerking met BINK Groep."

Relevante referentie

"Samen kijken we verder dan 2018, we maken ons klaar voor de toekomst"

Onze samenwerking met Ad Schoenmakers, eigenaar van Architecten Buro Schoenmakers, staat vanaf het eerste moment. Ad Schoenmakers: "Wij zijn van oorsprong goede kennissen uit hetzelfde dorp. Toen Ralph zo'n twintig jaar geleden in de zaak kwam, startte ik net voor mezelf. Samen pakten we steeds grotere projecten op. Vandaag de dag kijken we verder dan 2018. Wij maken ons klaar voor de toekomst."

9.6

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.6