Contact opnemen >

Storingen 24/7

Om u bij een eventuele storing van dienst te kunnen zijn hebben wij een goed ingerichte storingsdienst.
Tijdens werkdagen van 8.00 uur tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 uur staan wij voor u klaar om u storingen te verhelpen en zal in overleg met de planning een afspraak worden gemaakt.

Auto

Mocht u buiten deze werktijden een storing hebben staat onze storingsdienst 24/7 voor u klaar om middels een telefonisch onderhoud de storing te verhelpen. Indien het noodzakelijk blijkt om hiervoor op locatie te komen zal dit persoonlijk met u worden afgesproken.
Onze storingsdienst is zowel gedurende als buiten kantoortijden bereikbaar via ons algemeen telefoonnummer +31(0)76-5991700. Buitenkantoortijden treft u een keuze menu waarin u kunt kiezen voor de telefoondienst. Vervolgens geven zij uw storing door richting de dienstdoende storingsmonteur beveiliging.

NCP-Borg-logoNCP-Brand-logo

Als NCP erkend Borg Beveiligingsbedrijf hebben wij de verplichting om binnen 24 uur bij bedrijven en binnen 48 uur bij woningen aan te vangen met het verhelpen van de storing. Aangezien wij reeds meerdere jaren erkend zijn hebben wij dit ruimschoots bewezen .

Altijd hulp paraat, wel zo’n prettig en veilig gevoel !!