Aan de slag bij BINK Groep

Bij BINK Groep werken vandaag de dag zo’n 220 medewerkers op kantoor of op locatie bij de klant. Toch voelt het kleinschalig aan. Je werkt in een hecht team, in een organisatie met een open, persoonlijk en vertrouwd karakter! Denk je dat jij de geschikte kandidaat bent om ons team te versterken? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

werken bij bink groep

Projectcoördinator

40 uur

Post-MBO

In deze functie coördineer je de dagelijkse operatie van verschillende projecten. Je bent de rechterhand van de projectleider, houdt grip op de planning en het budget. Je realiseert projecten door de werkzaamheden te coördineren en het projectteam aan te sturen. Je bent aanspreekpunt voor je collega’s, de opdrachtgever, leveranciers en andere samenwerkingspartners. Ook ben je verantwoordelijk voor de mensen in het projectteam. Zo verricht je bijvoorbeeld de eindcontrole van ontwerpen, technische tekeningen en bestellingen.

Projectmanager beveiligingstechniek

40 uur

HBO

Als projectmanager geef je sturing aan een projectteam en bewaak je het proces vanaf engineering tot oplevering. Jaarlijks maak je een plan op met daarin doelstellingen waarin je ook aandacht hebt voor de ontwikkeling van jouw teamleden. Je verzorgt financiële rapportages van de projecten en rapporteert deze aan de directie. Daarnaast onderhoud je contacten met bestaande en potentiële opdrachtgevers.

Voel je thuis in techniek

Werken bij BINK Groep

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich bij BINK Groep thuis voelen. We bieden hen daarom een stabiele, betrouwbare arbeidsrelatie met volop mogelijkheid tot ontwikkeling. Middels loopbaanplannen, opleidingstrajecten en coaching halen wij het maximale uit iedere medewerker.

Waarom werken bij BINK Beveiliging?

Onze collega's vertellen het je graag! Zij kunnen je alles vertellen over ons mooie bedrijf en de innovatieve en mooie projecten waaraan je kan werken.

Collega aan het woord

Edwin van Mook: "In 10 jaar tijd gegroeid naar team van 24 medewerkers "

Op 1 maart 2022 bestaat BINK Beveiliging tien jaar. BINK Beveiliging is onderdeel van BINK Groep, een familiebedrijf dat sinds 1979 is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een betrouwbare dienstverlener met verschillende gespecialiseerde merken onder één dak. BINK Beveiliging startte klein, met Edwin van Mook aan het hoofd. Directeur Van Mook vertelt over het begin, de groei en de ambities binnen deze B.V.

Neem vrijblijvend contact op of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkbeveiliging.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiecamera.png