Je huis beveiligen? Wij regelen het! 

 

Als woningeigenaar wil je weten wat er in en rondom je huis gebeurt, ook wanneer je op vakantie bent! Een plek waar je met een gerust gevoel kan vertrekken en weer thuis kan komen, elke keer weer.

Inbraak en diefstal zijn doemscenario’s waar je niet wakker van wil liggen, maar erop wil kunnen vertrouwen dat je aan de voorkant de juiste maatregelen hebt getroffen. Bij BINK Beveiliging ben je aan het juiste adres! 

BINK Beveiliging verzorgt het volledige traject: advies op maat, vakkundige installatie en onderhoud van jouw beveiligingsinstallatie. Via een onderhoudscontract kunnen wij het onderhoud van jouw nieuwe of bestaande beveiligingsinstallatie volledig uit handen nemen.Zo ben je verzekerd van een optimale werking van het systeem en heb je er zelf geen omkijken meer naar!

Vraag direct een offerte aan
Monica Hereijgers
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Zomeractie!

20% korting op ieder onderhoudscontract

Met de zomer in aantocht neemt ook de kans op woninginbraken weer toe. Ramen en deuren zwaaien weer open en iedereen gaat vaker het huis uit voor een wandeling, een drankje op het terras, een dagje strand of een vakantie. Dat biedt inbrekers meer gelegenheid om hun slag te slaan.

Wacht niet tot het te laat is, beveilig je woning tegen inbraak en diefstal en profiteer van onze zomeractie! Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 20% korting op jouw onderhoudscontract!

Waarom BINK Beveiliging?

BINK Beveiliging helpt particulieren en bedrijven met het installeren, onderhouden en inspecteren van beveiligingsinstallaties in alle soorten gebouwen. We denken mee over het ontwerp en realiseren iedere installatie vlot en vakkundig.

Zoals je van een gespecialiseerde installateur mag verwachten, bieden we een groot scala aan kwalitatieve beveiligingssystemen; van camerasystemen en inbraakdetectie tot aan brandmeldsystemen en toegangscontrole. Maar het belangrijkste: BINK Beveiliging biedt een ontspannen en veilig gevoel. Een gevoel dat verder gaat dan het leveren van een goed systeem. Met een deskundig en trots team bieden wij verregaande service. Wij geloven dat persoonlijk contact de sleutel tot succes is. Daarom zie je vaak vertrouwde gezichten op de werkvloer en bieden we 24-uurs storingsdienst. Hiermee bouwen we een sterke band op met onze opdrachtgevers en onze medewerkers worden blij van de familiaire sfeer in ons bedrijf. Zo komt hun passie voor beveiliging het best tot zijn recht.

BINK Beveiliging is onderdeel van BINK Groep; een familiebedrijf dat sinds 1979 is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een betrouwbare elektrotechnisch dienstverlener met drie gespecialiseerde merken onder een dak; BINK Elektro, BINK Beveiliging en BINK Solar.

Onze producten

BINK Beveiliging installeert enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Om jou de zekerheid te bieden die je zoekt, hebben wij uit het gigantische aanbod van soorten, merken en fabrikanten een zorgvuldige keuze gemaakt. Deze keuzes zijn gebaseerd op kwaliteit, prijs, leverbetrouwbaarheid en garanties.

Klant aan het woord

"BINK Beveiliging staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit"

BINK Beveiliging staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. En dat is waar Mixtus ook voor staat en gaat, aldus Mo vd Meer, Mixtus. BINK Beveiliging heeft de inbraakbeveiliging in ons kantoorpand in Zundert naar volle tevredenheid geïnstalleerd.

Profiteer van onze zomeractie!

Vraag direct een offerte aan en ontvang 20% korting op jouw onderhoudscontract.