Zorginstallaties Bink beveiliging

Voor verschillende genormeerde zorgverleners in regio hebben wij al diverse zorgsystemen geïnstalleerd. Systemen die erop gericht zijn om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen, systemen voor gewenste toegang of erop gericht om bewoners van een veilige woonomgeving te voorzien. Naast grote systemen voor zakelijke zorgverleners bieden wij ook oplossingen voor bijvoorbeeld dwaaldetectie of het oproepen van specifieke contactpersonen via bijvoorbeeld een particuliere meldkamer. Laat u vrijblijvend informeren naar de verschillende mogelijkheden!

Onze leveranciers

Als beveiligingsinstallateur werken we graag met een aantal vaste en betrouwbare partners voor kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Hieronder een opsomming van de verschillende leveranciers, van zorginstallaties, op basis van discipline. Slechts de hoofdleveranciers zijn weergegeven wat overigens niet uitsluit dat we in sommige situaties ook gebruik maken van andere leveranciers dan onderstaand vermeld:
- Hertek www.hertek.nl
- Ascom www.ascom.nl 
- CLB www.clbintegratedsolutions.nl

 

Voordelen van bink beveiliging

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Wij zetten volop in op professionalisering door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Neem vrijblijvend contact op of vraag een projectcalculatie aan

076 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

info@binkbeveiliging.eu

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.

illustratiecamera.png